LIVE-discussie: Steijn vindt oplossing voor gemis Mijnans, Fortuna ongewijzigd

LIVE-discussie: Steijn vindt oplossing voor gemis Mijnans, Fortuna ongewijzigd

3 februari - 19:27
13

Sparta Rotterdam kan tegen Fortuna Sittard nog niet vertrouwen op zijn vaste verdediging. Bart Vriends en Adil Auassar vielen vorige week allebei geblesseerd uit, maar alleen laatstgenoemde kan starten. Jonathan de Guzmán begint wel weer in de basis, terwijl Fortuna ongewijzigd aan het duel begint.

Vriends zit helemaal niet in de wedstrijdselectie van Sparta voor het duel met Fortuna. Dirk Abels krijgt daardoor de kans in het hart van de defensie. Er is echter ook goed nieuws voor trainer Maurice Steijn. Na een afwezigheid van meerdere maanden gaat De Guzmán weer in de basis beginnen. In de afgelopen twee duels viel de ervaren middenvelder al in. Hij vervangt Sven Mijnans, die naar AZ vertrokken is.

Voor de rest kent de opstelling van Sparta geen wijzigingen ten opzichte van het uitduel bij NEC. Fortuna begint zelfs helemaal ongewijzigd aan de wedstrijd. De Limburgers wonnen vorige week met 1-2 op bezoek bij SC Cambuur en trainer Julio Velázquez was dus tevreden met wat hij in Leeuwarden zag. Het duel tussen Fortuna en Sparta begint om 20.00 uur.

De opstellingen
Fortuna: Pandur; Pinto, Guth, Siovas, Cox; Bistrovic, Ferati; Córdoba, Özyakup, Embaló; Yilmaz.

Sparta: Olij; Sambo, Abels, Auassar, Pinto; Verschueren, De Guzmán, Kitolano; Namli, Lauritsen, Van Crooij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie