Nu geen gesprek voor Zerrouki na geklapte Feyenoord-move: 'Heeft weinig zin'

Nu geen gesprek voor Zerrouki na geklapte Feyenoord-move: 'Heeft weinig zin'

3 februari - 19:12 Laatste update: 20:58
65

Ron Jans heeft Ramiz Zerrouki deze keer 'met rust gelaten', nadat de middenvelder op Deadline Day opnieuw niet naar Feyenoord mocht. Eerder in de winterse transferwindow zag Zerrouki een transfer naar De Kuip al in rook opgaan en toen ontfermde Jans zich nog over de middenvelder.

Op Deadline Day waagde Feyenoord nog een ultieme poging voor Zerrouki. De Rotterdammers klopten voor de derde keer aan bij Twente en waren bereid om een vast bedrag van acht miljoen euro te bieden. De Tukkers hielden hun poot echter stijf, waardoor Zerrouki nog altijd speler van Twente is. Jans besloot om er niet opnieuw over te spreken met de international van Algerije. "Dan kun je de film wel opnieuw gaan afdraaien, maar dat heeft niet zoveel zin. Ik heb hem even met rust gelaten", zegt de coach tegen TC/Tubantia.

Al met al is Jans tevreden met de afloop van de winterse transferwindow. "Heel erg zelfs. We wilden de boel bij elkaar houden, en dat is gelukt. Iedereen uit de basis, en de spelers die daar vlak bij in de buurt zitten, zijn gebleven. Ik ben ook heel blij dat we Alfons Sampsted er in een vroegtijdig stadium transfervrij bij hebben gekregen. Dat was heel goed getimed."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie