Spierings: 'Heb van Messi de bal afgepakt, dat is wel een unicum denk ik'

Spierings: 'Heb van Messi de bal afgepakt, dat is wel een unicum denk ik'

04-02-2023 09:34 Laatste update: 09:54
14

Toulouse staat de wedstrijd tegen het sterrenensemble Paris-Saint Germain te wachten en daar kijken de Nederlanders in dienst van de club reikhalzend naar uit. De vorige keer lukte het Van den Boomen om het shirt van Lionel Messi te bemachtigen.  

"Ik kreeg het shirtje van Messi. Die koester ik wel", begint Van den Boomen bij Ziggo Sport. Maar Thijs Dallinga deed het ook niet slecht, vertelt hijzelf. "Met Sergio Ramos was ik ook aardig tevreden." Het Nederlands getinte Toulouse neemt het om 17.00 uur op tegen PSG. "Als je in die catacomben staat en je kijkt die kant op, dan denk je wel: dat zijn geen misselijke spelers", zegt Stijn Spierings

Van den Boomen had daar moeite mee tijdens de wedstrijd. "Elke keer als Messi aan de bal kwam denk je: hij gaat nu sowieso iets geks doen, met een gekke pass of hij gaat scoren. Ik hoop dat ik daar nu minder last van heb."

Als de Ziggo Sport-presentator vraagt wie er daadwerkelijk in duel is gekomen met Messi, wordt er gewezen naar Spierings. "Ik maakte een sliding, maar op de bal hè. Ik had 'm. Daarna denk je wel: ik van Messi de bal afgepakt. Dat is wel een unicum denk ik."