Open sollicitatie voor clubleiding Ajax: 'Ik wil heel graag weer aan de slag'

Open sollicitatie voor clubleiding Ajax: 'Ik wil heel graag weer aan de slag'

4 februari - 12:38
35

Fred Grim zou graag een keer een functie bij Ajax bekleden. De voormalig trainer van RKC Waalwijk en Willem II vertelt in gesprek met Ajax Showtime dat hij wel iets ziet in een nieuwe functie in de voetballerij, maar dat kan wat hem betreft ook bij andere clubs dan Ajax.

"Op dit moment ben ik niet benaderd", geeft Grim toe over de huidige interesse vanuit de voetbalwereld. "Maar één telefoontje en het kan allemaal weer anders zijn. Daar wil ik zeker geen geheim van maken. Ik wil gewoon heel graag aan de slag. Ajax is natuurlijk een club waar je een bepaalde binding mee hebt. Ik wil graag aan de slag, maar het moet altijd van twee kanten komen. Anders komt het er niet van."

Grim werkte in zijn laatste functies als trainer bij RKC Waalwijk en Willem II, maar hij sluit niet uit dat er wellicht ook nog een taak in het technisch hart van Ajax gaat komen. "Ik heb bij eerder clubs spelers gehaald die ik zelf gescout heb. Ik had zelf de contacten met de spelers en de zaakwaarnemers. Dat is dus gewoon het werk van een technisch directeur, dus ook daarin heb ik mijn ervaringen."

Ook een functie in de jeugdopleiding van een club ziet Grim wel zitten. "Ik weet ook wel wat daar gevraagd wordt. Ook daar zou ik graag een technische functie in willen hebben en dat hoeft niet alleen bij Ajax zo te zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie