Enorm geloof in PSV-selectie: 'Kans dat we kampioen worden is reusachtig'

Enorm geloof in PSV-selectie: 'Kans dat we kampioen worden is reusachtig'

05-02-2023 10:13
81

Ibrahim Sangaré gelooft nog volop in de titelkansen van PSV. De Ivoriaanse controleur benadrukt dat het vertrek van Cody Gakpo en Noni Madueke geen reden mag zijn om afscheid te nemen van de titelaspiraties.

"Om eerlijk te zijn, gaan we ze enorm missen, maar ook na zo'n transferperiode moet je de goede dynamiek vasthouden", zegt Sangaré tegen de NOS. "De kans dat we kampioen worden is nog steeds reusachtig, want het seizoen duurt nog lang."

Wedden

Meer odds

De kans is groot dat Sangaré PSV komende zomer verlaat. Hij wordt al geruime tijd in verband gebracht met een stap naar de Premier League. "De Spaanse, Duitse en Italiaanse competitie zijn sterk, maar op dit moment is de Premier League het sterkst. Mij wordt vaak verteld dat ik het profiel van een Premier League-speler heb. Dat is niet aan mij om te bepalen, het is aan de fans en media om dat te beoordelen."

Zondag nemen Sangaré en PSV het op tegen Feyenoord. Als de Eindhovenaren mee willen strijden om de titel, moet de kraker gewonnen worden. "Dit zijn de wedstrijden die je écht wil winnen, zulke toppers. Dat begint met mentaliteit in zo'n enorm belangrijke wedstrijd."