Bayern gaat koopoptie van 70 miljoen niet lichten: 'Kunnen we niet betalen'

Bayern gaat koopoptie van 70 miljoen niet lichten: 'Kunnen we niet betalen'

5 februari - 13:43
38

Bayern München heeft op João Cancelo een koopoptie van zeventig miljoen euro, maar volgens sportief directeur Hasan Salihamidzic is het geen zekerheidje dat die optie ook gelicht gaat worden. Althans, niet voor dat bedrag.

Bayern huurt Cancelo voor de rest van dit seizoen van Manchester City. Of de verdediger terugkeert naar Engeland is nog maar de vraag. "We spelen met open kaarten", aldus Salihamidzic bij BILD. "Het belangrijkste is dat João zich prettig voelt in München en kan presteren in de tweede seizoenshelft. Maar we hebben hem ook duidelijk gemaakt dat we dit bedrag de komende jaren moeilijk kunnen betalen."

Toch kan niet worden uitgesloten dat Cancelo ook na dit seizoen in München speelt. "Als alle partijen een oplossing willen, dan kom je er uiteindelijk wel. Hij weet dat hij al jaren één van onze droomspelers is."

Bayern zat al langer achter Cancelo aan. "Uit de gesprekken met zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes wist hij hoeveel ik de speler waardeer. Toen duidelijk werd dat Cancelo op de markt was, kreeg ik een signaal. De deal was heel snel rond."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie