Perez: 'Een topper? Een groot woord voor het niveau dat we gezien hebben'

Perez: 'Een topper? Een groot woord voor het niveau dat we gezien hebben'

05-02-2023 15:35
41

Feyenoord - PSV verdient niet het predikaat 'topper', zegt ESPN-analist Kenneth Perez in de rust. Vooral van de Rotterdammers had hij meer verwacht.

PSV leidt na 45 minuten met 0-1 door een goal van Anwar El Ghazi. Perez vindt niet dat de wedstrijd 'een topper' genoemd mag worden. "De topper? Ik vind dat een groot woord voor het niveau dat we gezien hebben. Ik vind dat het tegenvalt, vooral Feyenoord, waar we meer van verwacht hadden. Er wordt veel gezegd over het drukzetten en de energie, maar het is een beetje doods. Ze hebben iets nodig."

Door balverlies van Orkun Kökcü kwam PSV al snel op voorsprong. "De pass van Veerman direct vooruit in de loop, grote klasse", vult Marciano Vink aan. "Voor de rest is PSV niet bijzonder, maar ze zitten er wel bovenop. Dit is wat PSV graag doet: omschakelen en de juiste keuze maken. Iemand die hem er nu wel in schiet. Het stadion is er toch van geschrokken, want dit hadden ze niet verwacht."

"Feyenoord is heel onrustig. Dan hoop je dat De Kuip je over een dood moment heen tilt, maar die is ook stil", aldus Mario Been.