Tevredenheid na debuut voor Feyenoord in topper: 'Hiervoor ben ik gekomen'

Tevredenheid na debuut voor Feyenoord in topper: 'Hiervoor ben ik gekomen'

05-02-2023 20:27
24

Timon Wellenreuther is tevreden na zijn debuut voor Feyenoord. De Duitse goalie is echter ook kritisch op zichzelf, doordat hij twee goals moest incasseren in de topper tegen PSV

"Ik was blij om weer te spelen", begint Wellenreuther voor de camera van ESPN. Hij stond onder de lat doordat Justin Bijlow zijn pols heeft gebroken. "Een klein beetje nerveus was ik wel, omdat het lang geleden was. Als team speelden we goed. We hebben steeds hoop gehouden op een resultaat. Uiteindelijk maak je nog twee goals."

Wedden

Meer odds

"Toch heb ik niet de beste wedstrijd van mijn leven gespeeld, omdat ik twee goals tegen heb gekregen", gaat Wellenreuther verder. "Ik kan dus nog genoeg verbeteren. In de tweede helft duwden de supporters ons vooruit in deze geweldige entourage. Mede daardoor bleven we erin geloven." Vervolgens ziet de goalie de Thorgan Hazard terug. "Ja, de hoek bij de eerste paal was wat afgedekt. Maar hij raakte hem perfect."

Wellenreuther zal de komende weken ook nog de keeper van Feyenoord zijn, tot Bijlow weer helemaal fit is. "Dit is wel waarom ik naar Feyenoord ben gekomen, al wens ik Justin natuurlijk niets slechts toe. Ik leef met hem mee."