Manu heeft kleedkamer en publiek nu al op de hand: 'Hij heeft schijt aan alles'

Manu heeft kleedkamer en publiek nu al op de hand: 'Hij heeft schijt aan alles'

06-02-2023 14:21 Laatste update: 14:32
23

Elvis Manu is nog maar net speler van FC Groningen, maar fans en ploeggenoten zijn nu al helemaal weg van hem. Met de aanwinst heeft Groningen iemand om aan vast te houden voor het restant van het seizoen. 

De huurling zei in zijn eerste gesprek dat Groningen niet 'thuishoort' op de laatste plek van de ranglijst. "Toen was ik wel verkocht", begint trainer Dennis van der Ree na afloop van het 1-1 gelijkspel met FC Twente. "Hij is een jongen met bravoure", gaat Van der Ree verder op de persconferentie geciteerd door Voetbal International

Ploeggenoot en aanvoerder Joey Pelupessy is ook enthousiast over Manu, die in zijn debuut gevaarlijk was. "Met zijn snelheid, acties en kracht is Elvis in staat om veel brengen. Ik ben oprecht heel blij dat hij bij ons gekomen is. Hij heeft lef, is niet bang en heeft op een heel goede manier gewoon schijt aan alles. Hij is een rustpunt voor het team, houdt zoveel ballen vast. Ik heb van hem genoten in het veld. Een goal of assist had het afgemaakt, jammer dat dat niet gelukt is."

Manu heeft ook het publiek al op zijn hand. In de tweede helft werd zijn naam gescandeerd in De Euroborg. Manu staat nog onder contract bij Botev Plovdiv.