Bekritiseerde Slot krijgt bijval: 'Achterdochtig als je denkt dat het werkt'

Bekritiseerde Slot krijgt bijval: 'Achterdochtig als je denkt dat het werkt'

06-02-2023 20:25
63

Kenneth Perez springt op de bres voor Arne Slot. De Feyenoord-trainer krijgt na de topper tegen PSV de nodige kritiek, omdat hij in de rust scheidsrechter Danny Makkelie opzocht.

Slot sprak in de catacomben van De Kuip Makkelie aan. Het onderonsje duurde ongeveer een minuut en in de media werd gezegd dat het riekte naar beïnvloeding. "Scheidsrechters en voetbal horen nou eenmaal bij elkaar", zegt Perez bij Voetbalpraat op ESPN. "Ik vind dat je constant met elkaar bezig mag zijn", verdedigt de Deen Slot.

"Ik vind het wel achterdochtig als je denkt dat het in het voordeel van Feyenoord werkt, wat Slot tegen Makkelie heeft gezegd." Perez kan zich inleven in de Feyenoord-keuzeheer. "Trainer zijn is heel stressvol. Soms moet je ergens je frustratie kwijt. Alleen ziet het er niet uit als je steeds de vierde man overrompeld."

Perez constateert dat Feyenoord van alle ploegen bovenin 'het meest stabiel' is. "Maar gisteren (zondag, red.) vond ik het echt rommelig, er zat weinig energie in. Ik zag niet dezelfde schwung als in de weken ervoor."