Geen Ronaldo-scenario bij Bayern München: 'Dat is totaal niet aan de orde'

Geen Ronaldo-scenario bij Bayern München: 'Dat is totaal niet aan de orde'

07-02-2023 08:30
8

Manuel Neuer hoeft niet te vrezen voor een vertrek bij Bayern München, nadat hij recent een stevig interview gaf. Dat stelt voorzitter Herbert Hainer. Neuer verbaasde zich publiekelijk over het ontslag van keeperstrainer Toni Tapalovic.

"Voor mij was het een klap, terwijl ik al op de grond lag. Ik had het gevoel dat mijn hart eruit was getrokken. Het was het wreedste wat ik in mijn carrière heb meegemaakt", zei Neuer onder meer over Tapalovic. Die uitspraken vielen niet goed in München, zo maakte algemeen directeur Oliver Kahn duidelijk. Hainer zegt echter dan Neuer niet hoeft te vrezen voor een Cristiano Ronaldo-scenario. De Portugees moest na een vernietigend interview vertrekken bij Manchester United.

"Nee, dat is totaal niet aan de orde", vertelt de voorzitter tegen Kicker. "Dat is namelijk niet waar wij als Bayern voor staan. Wij lossen dat soort dingen intern op, dat onderscheidt ons. Dat zal ook zo blijven. We zullen met Manuel in gesprek gaan en dit in alle rust uitspreken. Hij is een doelman van wereldklasse en het belangrijkste is dat hij weer fit wordt."