AZ en Utrecht zorgen wéér voor spektakel en Van Hooijdonk keert terug in Breda

AZ en Utrecht zorgen wéér voor spektakel en Van Hooijdonk keert terug in Breda

07-02-2023 17:00 Laatste update: 17:00

ADVERTORIAL – Aanstaande dinsdag beginnen de achtste finales van de KNVB-beker. Er staan drie wedstrijden op het programma waarin drie Eredivisieclubs in actie komen. AZ en FC Utrecht nemen het in een onderling duel tegen elkaar op en SC Heerenveen gaat op bezoek bij NAC Breda. VoetbalPrimeur heeft weer twee mooie tips voor je uitgezocht die je los kan spelen of in een combo op Unibet.

AZ – FC Utrecht: er vallen vier doelpunten of meer in de wedstrijd (2.88)

Ruim een week geleden stonden AZ en FC Utrecht al tegenover elkaar in de Eredivisie. Die wedstrijd staat te boek als misschien wel het leukste duel dat dit seizoen in Nederland is gespeeld. De ploegen van Pascal Jansen en Michael Silberbauer maakten er met tien goals een waar spektakel van: na negentig minuten spelen stond de score van 5-5 op het scorebord. Maken AZ en FC Utrecht er dinsdagavond weer zo’n voetbalfeest van? Op Unibet krijg je 2.88 wanneer er minimaal vier doelpunten vallen in de wedstrijd.

NAC – SC Heerenveen: Sydney van Hooijdonk maakt een doelpunt (2.16)

Met NAC tegen Heerenveen staat er een duel tussen de nummer elf van de Keuken Kampioen Divisie en de nummer acht van de Eredivisie op de rol. Op voorhand zou je denken dat het de Friezen wel moet lukken om een goed resultaat in Breda te boeken, maar zo gemakkelijk gaat dat de laatste jaren niet in het bekertoernooi. Het Rat Verlegh Stadion blijkt al jaren een moeilijk neembare vesting, aangezien NAC het recentelijk nog tot de halve finale (2019-2020) en de kwartfinale (2021-2022) van het bekertoernooi wist te schoppen.

Aan Heerenveen de taak om met een goed resultaat uit Breda te vertrekken. Eén iemand zal daar in ieder geval extra op gebrand zijn: Sydney van Hooijdonk. De spits doorliep de jeugdopleiding in Breda en wist ook in de hoofdmacht zijn steentje bij te dragen. Van Hooijdonk was drie jaar lang de spits van NAC, waarin hij in 70 wedstrijden 22 keer tot scoren kwam. Gaat de aanvaller zijn oude club dinsdagavond pijn doen? Voor een doelpunt van zijn voet krijg je 2.16 op Unibet.

De bekercombo

Komen AZ en FC Utrecht gezamenlijk minimaal vier keer tot scoren en weet Van Hooijdonk zijn doelpunt mee te pikken in zijn geboortestad? Dan win je 6.22 keer je inzet bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.