Messi was niet blij met Van den Boomen: 'Hij was sowieso een beetje boos op me'

Messi was niet blij met Van den Boomen: 'Hij was sowieso een beetje boos op me'

07-02-2023 13:38
56

Barnco van den Boomen kijkt met een trots gevoel terug op zijn goal tegen Paris Saint-Germain, ondanks dat Toulouse onderuit ging in het Parc des Princes. Van den Boomen doet ook een boekje open over een onderonsje met Lionel Messi.

Zaterdagavond kwam Toulouse dankzij een rake vrije trap van Van den Boomen op voorsprong tegen PSG. Door fraaie goals van Achraf Hakimi en Messi won de thuisploeg echter alsnog. "We waren dicht bij een punt, ook omdat we in de laatste minuut nog een kans hadden", blikt Van den Boomen in gesprek met ESPN terug. "Ik baal er dus wel van, maar ik ben ook trots op het hele team. Dat ben ik ook wel op mijn goal, dat is mooi."

Daarna krijgt de sterkhouder van Toulouse de vraag of hij nog heeft gesproken met de sterren van Paris. "Nee, Messi was sowieso een beetje boos op me. Ik kwam namelijk met hem en de scheidsrechter in discussie. Ik heb wel nog gesproken met Danilo Pereira over zijn tijd bij Roda JC. Hij merkte tijdens de wedstrijd dat we Nederlands praatten, dus hij was eigenlijk de enige die een praatje maakte met ons."

Ook dit seizoen is Van den Boomen een van de sterkhouders van Toulouse. De centrale middenvelder was al goed voor vijf goals en zeven assists in de Franse Ligue 1. Toulouse staat op dit moment op de twaalfde plek.