Ten Hag krijgt weer te maken met blessuregeval: 'We moeten het verder uitzoeken'

Ten Hag krijgt weer te maken met blessuregeval: 'We moeten het verder uitzoeken'

07-02-2023 13:56
17

Erik ten Hag kan een nieuwe speler toevoegen aan zijn lijst met blessuregevallen. Antony moet de midweekse competitiewedstrijd tegen Leeds United laten schieten, terwijl er ook genoeg andere spelers uit de roulatie zijn. Ten Hag kreeg daarnaast ook vragen over rivaal Manchester City.

Donny van de Beek en Christian Eriksen kampen met langdurig blessureleed, terwijl Anthony Martial en Scott McTominay ook nog niet fit zijn. Antony is nu toegevoegd aan de ziekenboeg van United. "Hij is niet beschikbaar tegen Leeds woensdag", vertelde Ten Hag op zijn persconferentie.

"We moeten het verder nog uitzoeken", ging Ten Hag verder over Antony. De Nederlandse manager kan daarnaast ook niet beschikken over een landgenoot van Antony: Casemiro is namelijk geschorst. Het wordt daardoor puzzelen voor Ten Hag tegen Leeds.

De coach kreeg ook vragen over de straf die Manchester City boven het hoofd hangt. Daar wilde hij echter niets over kwijt. "Ik heb er geen mening over, omdat ik niet over de financiën ga." United trapt woensdag om 21.00 uur af tegen Leeds. Enkele dagen later wacht weer een duel met de nummer zeventien van de Premier League.