Pröpper krijgt excuses van FC Emmen: 'Anders hadden we dit nooit getweet'

Pröpper krijgt excuses van FC Emmen: 'Anders hadden we dit nooit getweet'

7 februari - 14:36
80

FC Emmen is dinsdagmiddag door het stof gegaan op social media. De nummer zestien van de Eredivisie vermoedde afgelopen weekend dat Davy Pröpper namens Vitesse het tempo uit de wedstrijd probeerde te halen door op de grond te liggen. Nu blijkt dat de middenvelder kampt met een forse kruisbandblessure.

Vitesse maakte maandagavond bekend dat Pröpper dit seizoen niet meer zal voetballen door zijn kwetsuur. Bij Emmen hadden ze de situatie verkeerd ingeschat tijdens de wedstrijd tegen de Arnhemmers. 'Ondertussen ligt er weer een Vitesse-speler (Pröpper) op de grond, de bezoekers staan flink onder druk en proberen - zo lijkt het - het tempo uit de wedstrijd te halen', tweette Emmen toen Pröpper geblesseerd raakte.

De promovendus van vorig seizoen gaat nu echter door het stof. 'We wisten natuurlijk niet dat het om zo'n ernstige blessure ging, anders was deze tweet nooit geplaatst', schrijft Emmen in een nieuw Twitter-bericht. 'We wensen Davy Pröpper heel veel sterkte toe met z'n blessure. Een fruitmandje was al onderweg naar Arnhem.'

Voor Pröpper is zijn blessure extra zuur. Nog geen twee weken geleden kondigde hij namelijk zijn terugkeer in het betaald voetbal aan, nadat hij eerst zijn plezier in de sport verloren was.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie