'Mijn toekomst ligt bij AZ, voelt niet goed om te vertrekken zonder hoofdprijs'

'Mijn toekomst ligt bij AZ, voelt niet goed om te vertrekken zonder hoofdprijs'

7 februari - 16:17 Laatste update: 16:18
79

Vangelis Pavlidis is nog niet bezig met een vertrek bij AZ. De Griekse spits wil voor hij Alkmaar verlaat minimaal één prijs gepakt hebben.

Pavlidis is dit seizoen op stoom. In twaalf Eredivisie-optredens scoorde hij negen keer. In gesprek met Voetbal International deelt hij zijn ambities. "Het seizoen is geslaagd als we een prijs winnen. Dat is de reden waarom ik naar AZ ben gekomen", zegt hij. "Deze club en de supporters verdienen een prijs. Dat leeft bij ons. De mentaliteit in de groep is anders dan vorig jaar, we willen echt iets winnen dit seizoen."

Sinds de zomer van 2021 speelt Pavlidis bij AZ. Waar zijn toekomst ligt, weet hij niet. "Ik kijk nooit ver vooruit", stelt hij. "Natuurlijk heeft iedere speler een schema in zijn hoofd. Ooit wil ik in één van de top vijf competities van Europa spelen. Maar je weet nooit hoe het loopt in de voetballerij. Voorlopig ligt mijn toekomst bij AZ. In ieder geval de komende maanden. Het zou niet goed voelen als ik vertrek zonder een hoofdprijs. Ik wil hier eerst iets winnen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s