The Times en The Telegraph: Slot één van topkandidaten in Premier League

The Times en The Telegraph: Slot één van topkandidaten in Premier League

7 februari - 23:28
176

Arne Slot staat daadwerkelijk in de nadrukkelijke belangstelling van Leeds United. De trainer van Feyenoord is één van de belangrijkste kandidaten om het stokje over te nemen van de ontslagen Jesse Marsch.

Dat melden toonaangevende Britse media, zoals The Times en The Telegraph. Leeds had zijn pijlen aanvankelijk op Carlos Corberán gericht. De Spanjaard was eerder assistent van Marcelo Bielsa op Elland Road, maar hij kiest voor een contractverlenging bij West Bromwich Albion. De nummer zeventien van de Premier League kijkt daardoor verder en denkt onder meer aan Slot.

De Feyenoord-coach prijkt volgens The Times op een shortlist van drie, samen met Andoni Iraola en Marcello Gallardo. Die laatste vertrok eind 2022 bij River Plate, waarmee hij liefst veertien prijzen won in acht jaar tijd. Volgens De Telegraaf werd de Argentijn onlangs ook gepolst door Ajax. Iraola, voormalig vleugelverdediger van Athletic Bilbao, staat momenteel aan het roer bij Rayo Vallecano. Hij leidde de ploeg naar promotie en staat momenteel vijfde in La Liga.

The Telegraph meent zelfs dat alleen Slot en Iraola nog strijden om de opvolging van Marsch. Volgens de Britse kranten wil Leeds na het Premier League-duel met Manchester United van woensdagavond de knoop doorhakken. De nieuwe manager moet dan zondag, als de club het weer opneemt tegen de formatie van Erik ten Hag, voor het eerst op de bank zitten.

Het lijkt zeer de vraag of Slot middenin het seizoen wil vertrekken bij Feyenoord. De Rotterdammers gaan momenteel aan kop in de Eredivisie.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie