Pierre moet op etentje trakteren na hoofdrol zoon Sydney: 'Alleen hoofdgerechtje'

Pierre moet op etentje trakteren na hoofdrol zoon Sydney: 'Alleen hoofdgerechtje'

8 februari - 00:02
11

Sydney van Hooijdonk kegelde dinsdagavond oude liefde NAC Breda én vader Pierre van Hooijdonk uit de KNVB Beker. De spits van sc Heerenveen scoorde twee keer tijdens de 1-2 zege in het Rat Verlegh Stadion.

Het zorgt voor gemengde gevoelens bij Pierre van Hooijdonk, die lid is van de raad van commissarissen van NAC. "Ik baal van het resultaat, maar als vader glunder ik van trots", stelt hij voor de camera van ESPN.

Sydney vierde zijn goals ingetogen, maar kan zijn geluk niet op. "Het is een avond waar je al heel lang naar uitkijkt. In deze wedstrijd twee goals maken en matchwinner zijn, dat kan eigenlijk niet veel mooier. We zaten totaal niet in de wedstrijd en hadden het heel lastig. Mijn vader zei dat NAC honderd procent zou winnen, wij hebben het tegendeel bewezen."

"Ik hoopte op een 4-3 van NAC waarin hij er drie mocht maken, maar dat werd het uiteindelijk niet", erkent de oud-international, die iets te zeker van zijn zaak was. Hij moet zijn familie trakteren op een etentje. "Ik was iets te euforisch, maar ze mogen alleen een hoofdgerechtje", grapt hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie