'Uniek: Bayern-verdediger trainde met operazanger voor coaching tijdens duels'

'Uniek: Bayern-verdediger trainde met operazanger voor coaching tijdens duels'

08-02-2023 08:37 Laatste update: 08:49
8

Dayot Upamecano trainde langere tijd met een operazanger om zijn coaching tijdens wedstrijden te verbeteren, weet Bild te vertellen. De Franse verdediger zou na wedstrijden hevig last hebben gehad van zijn stem.

Tijdens wedstrijden probeerde Upamecano steeds meer te coachen en sinds de terugkeer van het publiek moest hij daar erg hard voor schreeuwen. Dit zorgde ervoor dat de verdediger pijn kreeg aan zijn keel en een erg hese stem had na de wedstrijd. Samen met een operazanger zou Upamecano dus hebben gewerkt aan zijn stem en hoe je het best hard kan schreeuwen. Sindsdien heeft de Fransman nergens last meer van en kan hij de longen uit zijn lijf schreeuwen.

Sinds wanneer de Fransman met de zanger werkte is onbekend. Op het WK had hij een vaste basisplaats in het elftal van Didier Deschamps en speelde hij ook in de finale de volledige 120 minuten mee. Bij Bayern München vormt Upamecano regelmatig een centraal duo met Matthijs de Ligt. Of de Nederlander met zijn collega mee ging naar de operazanger is nog onbekend.