Ibrahimovic is helemaal terug bij AC Milan: 'Hij is nog nooit zo gemist als nu'

Ibrahimovic is helemaal terug bij AC Milan: 'Hij is nog nooit zo gemist als nu'

08-02-2023 09:10
30

Na acht maanden blessureleed is Zlatan Ibrahimovic terug op het trainingsveld van AC Milan. De 41-jarige Zweed kampte met een zware blessure aan zijn knie, maar is terug nu zijn club hem het hardst nodig heeft.

Ibrahimovic werkte dinsdag zijn eerste volledige groepstraining af nadat zijn blessure aan het licht kwam eind vorig seizoen. Voor AC Milan loopt het huidige seizoen sowieso wat anders dan die vorig jaar. De club van trainer Stefano Pioli staat op dit moment op de zesde plaats in de Serie A, met als dieptepunt de onthutsend zwakke prestatie in de stadsderby tegen Internazionale zondag.

Volgens La Gazzetta dello Sport is het een geschenk uit de hemel dat Ibrahimovic terug is op de training. "Hij deed de hele training mee en mag als volledig hersteld worden beschouwd. Zijn terugkeer heeft een belangrijk psychologisch effect op de ploeg. Een belangrijke stap voor AC Milan, dat zich wanhopig aan zijn kunnen moest vastklemmen. Milan heeft zijn leider terug en hij is nog nooit zo gemist als nu."