'Feyenoord laat Slot niet gaan, trainer heeft clausule in contract staan'

'Feyenoord laat Slot niet gaan, trainer heeft clausule in contract staan'

08-02-2023 14:10 Laatste update: 14:12
108

De kans dat Arne Slot de nieuwe manager van Leeds United wordt is klein, aldus Voetbal International. Feyenoord laat zijn succestrainer nu sowieso niet gaan.

Volgens Engelse media is Slot een van de kandidaten om de ontslagen Jesse Marsch op te volgen bij Leeds. Of het zover gaat komen moet nog worden afgewacht, maar de kans is klein, aldus VI. Leeds heeft zich ook nog niet gemeld bij Feyenoord. Andoni Iraola, trainer van Athletic Bilbao, lijkt de beste papieren te hebben om aan de slag te gaan op Elland Road.

Clausule
Het gerucht dat Slot een clausule in zijn contract heeft ging al even en volgens VI klopt dat. In de verbintenis van Slot staat een bepaling waardoor hij voor een bepaald bedrag de overstap kan maken naar een grotere club in een grotere competitie dan de Eredivisie.

VI sluit niet uit dat Feyenoord het contract van Slot nóg een keer wil verbeteren en verlengen. De succestrainer uit Bergentheim ligt in Rotterdam-Zuid nog tot de zomer van 2025 vast. Beide partijen gaan na dit seizoen met elkaar om tafel.