'FC Barcelona geeft niet op en plant volgende poging voor revelatie Amrabat'

'FC Barcelona geeft niet op en plant volgende poging voor revelatie Amrabat'

08-02-2023 14:25
37

FC Barcelona is Sofyan Amrabat niet vergeten, zo lijkt het. De middenvelder van Fiorentina staat woensdag groots op de voorpagina van Mundo Deportivo, samen met nog twee andere spelers.

Het verhaal is bekend: Barcelona wilde Amrabat overnemen van Fiorentina, maar de Paarse club liet hem niet gaan. Dat wil niet zeggen dat een transfer definitief van de baan is: volgens Mundo Deportivo heeft Barcelona Amrabat nog altijd in het vizier.

'De drie doelen van Barça voor de zomer', aldus de krant. Barcelona gaat aankomende zomer weer met Fiorentina om tafel over Amrabat. Onduidelijk is of de club hem weer wil huren of dan wél kan kopen. Zeker is dat Amrabat niets liever wil dan het Barcelona-shirt dragen, zo klinkt het althans in Spanje. Amrabat heeft bij Fiorentina een contract tot de zomer van 2024. 

"Sofyan is een op en top professional. Natuurlijk doet het iets met je als grote clubs als Barcelona je willen hebben en veel geld voor je over hebben. Dat is voor iedere speler pijnlijk, maar hij gaat er goed mee om. Hij was teleurgesteld, maar is een prof en heeft het hartstikke goed opgepakt. Dat is Sofyan, die gaat gewoon door", vertelde zijn zaakwaarnemer Mahmoud El Boustati onlangs in #DoneDeal de podcast.