PSG was niet de enige optie voor Ziyech: 'Wij spraken met zijn zaakwaarnemers'

PSG was niet de enige optie voor Ziyech: 'Wij spraken met zijn zaakwaarnemers'

08-02-2023 19:16 Laatste update: 19:18
14

Hakim Ziyech was afgelopen maand dichtbij een overstap naar Paris Saint-Germain, maar voordat de interesse van de Parijzenaren op gang kwam hield hij gesprekken met AS Roma. Dat bevestigt technisch directeur Tiago Pinto.

"Het is waar dat Ziyech één van onze targets was, we voerden gesprekken met zijn zaakwaarnemers en spraken ook met Chelsea", begint Pinto op de persconferentie. "Uiteindelijk ging de deal niet door", gaat hij verder. "Er gebeurde niets omdat Nicolò Zaniolo niet weg leek te gaan." De Italiaan rondt inmiddels alsnog een transfer af naar Galatasaray.

De verkoop van Zaniolo was hard nodig om een nieuwe middenvelder aan te trekken, werd in de laatste week van de transferwindow al gemeld door Italiaanse media. Kort na het mislopen van de transfer naar Roma, leek Ziyech hard op weg naar PSG. Ook die transfer kwam uiteindelijk niet van de grond door een enorme blunder met het papierwerk aan de kant van Chelsea.

Ziyech is nu verbonden aan Chelsea tot in elk geval de zomer. De Marokkaan heeft bij The Blues nog een contract tot 2025.