Bizarre ontknoping bij Feyenoord: 'Ik dacht: dit gaat hem niet meer worden'

Bizarre ontknoping bij Feyenoord: 'Ik dacht: dit gaat hem niet meer worden'

09-02-2023 06:58
109

Arne Slot heeft zich uitgelaten over de vermeende interesse van Leeds United. The Whites zijn op zoek naar een nieuwe manager, nadat Jesse Marsch door teleurstellende resultaten op straat is gezet.

"Ik heb niets gehoord", zegt Slot na afloop van het spektakelsuk tussen Feyenoord en NEC (4-4) in de KNVB Beker bij ESPN. "Ik heb het wel gelezen, ik volg VoetbalPrimeur en Voetbal International. Maar ik heb op mijn telefoon nog niets gezien. Wat ik doe als er een bericht van Leeds binnenkomt? Het bericht openen", dolt de oefenmeester.

Feyenoord plaatste zich woensdagavond met de hakken over de sloot voor de kwartfinales van het bekertoernooi. "Ik heb de spelers in de kleedkamer een aai over de bol gegeven, maar in de rust was ik minder tevreden", is Slot helder. In de blessuretijd kwamen de Rotterdammers nog terug van een 0-2 achterstand. "Als die 1-2 dan uitblijft heb je wel zoiets van: dit gaat hem niet meer worden voor ons."

"Ik weet niet of ik blij ben met de wedstrijd, maar wel met de mentaliteit die we tonen. Zeker met de blessures die we nu hebben is het niet optimaal om nu 120 minuten te spelen, maar mentaal is dit superfijn. Als je wint dan voel je de vermoeidheid een stuk minder, bijna helemaal niet eigenlijk."