Slot teleurgesteld: 'Ik had graag gewild dat ik me hiermee had bemoeid'

Slot teleurgesteld: 'Ik had graag gewild dat ik me hiermee had bemoeid'

09-02-2023 07:32
131

Feyenoord speelde woensdagavond in een deels lege Kuip tegen NEC voor de KNVB Beker. Trainer Arne Slot had zich graag bemoeid met de ticketverkoop voor de wedstrijd.

Feyenoord won, nadat er na 120 minuten voetballen 4-4 op het scorebord stond, na strafschoppen van de Nijmegenaren. Voorafgaand aan het duel was er kritiek op de prijzen van de kaartjes. "Ik weet niet precies wat een kaartje gekost heeft, maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik ook wel teleurgesteld was in het feit dat ik voor de wedstrijd hoorde dat er maar 20.000 mensen kwamen", zegt Slot na afloop op het persmoment.

"Dan was ik niet teleurgesteld in de mensen. Maar voor het feit dat wij er niet voor gekozen hebben het stadion vol te hebben." Slot wijst naar PSV, die hij tegen FC Emmen in een nagenoeg uitverkocht Philips Stadion zag aantreden. "Mensen zeggen wel eens dat ik me overal mee wil bemoeien. Ik had graag gewild dat ik me hiermee bemoeid had. Ik had heel graag gezien dat het stadion vol had gezeten, maar het zat nog veel voller dat ik vooraf hoorde. Uiteindelijk iedereen blij, behoudens die supporter die veel betaald heeft, maar die heeft wel waar voor z'n geld gehad."