PEC profiteert van lege zuurstoftank en NAC-aanwinst is los: check het KKD-rijtje!

PEC profiteert van lege zuurstoftank en NAC-aanwinst is los: check het KKD-rijtje!

10-02-2023 15:00 Laatste update: 15:13

ADVERTORIAL – Het weekend staat voor de deur en dat betekent dat er weer een avondje Keuken Kampioen Divisie op het programma staat. Onder meer NAC Breda, Willem II en PEC Zwolle komen in actie. VoetbalPrimeur heeft weer drie tips met een 'high value odd' voor je uitgezocht die je kan spelen op Unibet!

NAC Breda – De Graafschap: Tom Boere maakt een doelpunt (2.80)

Met NAC tegen De Graafschap staan er twee clubs tegenover elkaar die door de week ook al in actie kwamen in het toernooi om de KNVB-beker. De club uit Breda verloor een thuiswedstrijd van SC Heerenveen (1-2), terwijl de Superboeren met een 3-0 overwinning tegen De Treffers wel een positief resultaat boekten. Beide ploegen kwamen op dinsdagavond in actie, dus met de fitheid zit vrijdagavond aan beide kanten hetzelfde gesteld.

Sinds de komst van Peter Hyballa is het vuurtje bij NAC weer volledig aangewakkerd. In de laatste thuiswedstrijd in de KKD werd er met 5-1 gewonnen van Jong AZ, wat voor de Bredase fans naar meer smaakt. Ook op de transfermarkt zat de Parel van het Zuiden niet stil: Tom Boere werd aangetrokken als nieuwe aanvaller. De spits is de vervanger van de geblesseerde Jort van der Sande, krijgt de voorkeur boven Charles-Jesaja Herrmann en wist tegen Heerenveen voor het eerst tot scoren te komen voor zijn nieuwe club. Vindt hij tegen De Graafschap weer het net? Op Unibet krijg je er 2.80 voor.

Willem II – FC Dordrecht: beide teams scoren en Willem II wint de wedstrijd (3.30)

Met Willem II tegen FC Dordrecht staan er twee elftallen tegen elkaar die een goede week achter de rug hebben. De Tilburgers wonnen achtereenvolgens met 5-1 en 3-0 van respectievelijk Helmond Sport en FC Eindhoven en ook de Schapenkoppen waren eerder al te sterk voor Eindhoven: het werd 4-0.

Wat de laatste weken opvalt is dat het een lastig karwei is om Willem II in thuiswedstrijden van hun stuk te brengen, maar Dordrecht heeft daarentegen ook een speciale gave. De club uit Zuid-Holland wist dit seizoen in tien uitwedstrijden tot scoren te komen. Gezien de vorm van de Tilburgers wordt er wel een overwinning verwacht, maar ook een doelpunt van Dordrecht sluiten we niet uit. De bookmaker geeft je 3.30 wanneer beide teams scoren en Willem II de wedstrijd wint.

PEC Zwolle – Jong AZ: er vallen minimaal drie doelpunten in de tweede helft (2.95)

Met PEC Zwolle tegen Jong AZ staat er een wedstrijd tussen de koploper en de nummer acht van de KKD op het programma. De Blauwvingers zijn lekker uit de winterstop gekomen, maar liepen afgelopen maandag tegen Jong Ajax (0-0) een steek vallen in de race om het kampioenschap. De beloften uit Alkmaar maken op hun beurt een wisselvallige indruk. Ook is er deze week een wedstrijd gespeeld die wellicht invloed heeft op het resultaat van vrijdagavond.

Liefst zeven spelers die normaal gesproken in de basis staan bij Jong AZ kwamen in actie in de UEFA Youth League tegen de leeftijdsgenoten van Eintracht Frankfurt. Die wedstrijd werd weliswaar soeverein met 5-0 gewonnen, maar werd afgelopen woensdag gespeeld. In hoeverre de talenten uit de Zaanstreek daarvan zijn hersteld is nu de vraag. Het relatief fitte PEC, dat ook iets goed te maken heeft voor eigen publiek, zou vooral in de tweede helft kunnen profiteren van de leeg rakende zuurstoftank van Jong AZ. Op Unibet staat een odd van 2.95 voor wanneer er minimaal drie doelpunten in de tweede helft van het duel vallen.  

Meer Keuken Kampioen Divisie-odds

Naast NAC - De Graafschap, Willem II - FC Dordrecht en PEC Zwolle - Jong AZ zijn er nóg vijf wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie vrijdagavond. In onderstaande widget staan de drie meest gekozen bets van alle Unibet-spelers. Speel ze los of samen in een rijtje voor 47.83 keer je inzet! Klik op de 'Speel Mee'-knop en de bets verschijnen direct op je wedformulier bij Unibet.

Weddenschappen:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.