'Kon bij Ajax goed vinden met Timber. Hij ging alleen even lachen, ik was pissig'

'Kon bij Ajax goed vinden met Timber. Hij ging alleen even lachen, ik was pissig'

09-02-2023 22:10
11

Anass Salah-Eddine beleefde donderdag een bijzondere avond. Met FC Twente stond hij in de KNVB Beker tegenover zijn eigenlijke werkgever Ajax. Salah-Eddine trof onder meer vriend Jurriën Timber, terwijl hij denkt dat hij het niveau goed aankon.

"Het was zeker een aparte avond", vertelt Salah-Eddine na afloop van het duel bij ESPN. De linkspoot startte als middenvelder aan het duel, maar zag Ajax met 0-1 winnen. "Ik hoopte dat het ook een mooie avond zou worden, maar helaas bekeren we niet door. Voor mij was dit wel een mooie meetlat, tegen mijn oude ploeg. Ik heb alles gegeven en ik denk dat ik het niveau zeker goed kon bijbenen."

Vervolgens krijgt Salah-Eddine de vraag wie zijn vrienden bij Ajax zijn. "Iedereen, maar tijdens de wedstrijd niemand. Ik kon het met Jurriën wel goed vinden, net als met alle andere jonge jongens met wie ik in de jeugd samenspeelde. Timber ging na afloop even lachen, maar ik was echt pissig. Als ik hem zo tegenkom kunnen we alsnog even lachen, maar tijdens de wedstrijd niet."