Slot bevestigt: 'Leeds had volgens mij contact met Feyenoord, maar ik blijf'

Slot bevestigt: 'Leeds had volgens mij contact met Feyenoord, maar ik blijf'

10-02-2023 14:51 Laatste update: 16:34
170

Arne Slot heeft het nu ook bevestigd: hij blijft gewoon bij Feyenoord. De coach stond in de belangstelling van Leeds United en heeft gehoord dat de Engelsen hebben gesproken met Feyenoord. De Rotterdammers wilden Slot echter niet laten gaan, wat 'zeker geen straf' is voor hem.

Slot wordt de laatste weken gelinkt aan Leeds. Woensdagavond had hij officieel nog niets gehoord, nu lijkt dat anders te zijn. "Ik geloof inderdaad dat de clubs contact hebben gehad. Maar het is zo dat ik bij Feyenoord blijf", is Slot duidelijk op de persconferentie. "Dat kan ik hierbij wel zeggen, dat is helder. De fans hoeven er niet bang voor te zijn dat ik alsnog ga, als het dubbele aan geld wordt geboden", beantwoordt hij desgevraagd met een lach.

Wilde Slot zelf ook blijven, of heeft alleen Feyenoord de deur dichtgegooid? "Ik denk dat het een combinatie is, als ik eerlijk ben", antwoordt de coach. "Ik denk niet dat de club gezegd heeft: we vinden het heel prettig als je weggaat. Maar het is wel een compliment als een club als Leeds interesse heeft, dat is helder."

"De Premier League is een geweldige competitie, maar bij Feyenoord zijn we ook met iets geweldigs bezig. We staan er schitterend voor in de competitie, beker en Europa. Er is geen teleurstelling bij mij, het is zeker geen straf om hier te blijven met deze fantastische spelersgroep", besluit Slot.