Hartman moet op gesprek komen: 'Niet handig om zo'n overtreding te maken'

Hartman moet op gesprek komen: 'Niet handig om zo'n overtreding te maken'

10-02-2023 15:24
159

Trainer Arne Slot gaat nog om tafel met Quilindschy Hartman. De linksback van Feyenoord maakte in de wedstrijd tegen NEC een onbesuisde overtreding en mocht van geluk spreken dat hij daar niet voor werd bestraft, zelfs niet met een gele kaart.

Na afloop van het duel bekeek Slot de beelden en gaf hij al toe dat het het een te harde overtreding was. Een gesprek gaat nog volgen. "Ik wilde het vrijdagochtend al doen, maar toen stond hij niet op het veld", begint Slot op de persconferentie. "Donderdag heb ik hem niet gezien ondanks dat we er allebei waren, maar ik had wel willen benoemen dat het niet handig is om in de zevende minuut al zo'n tackle te maken."

Hartman stond niet op het veld, omdat hij kampt met knieklachten. Serieus is het niet, lijkt het. "Ik verwacht dat hij gewoon kan spelen. Volgens mij is het iets met zijn knie, die is wat verdikt geloof ik. De medische staf zei dat het beter was om even binnen te blijven."

Feyenoord neemt het zondagmiddag op tegen sc Heerenveen. De wedstrijd begint om 14:30 uur en wordt afgewerkt in het Abe Lenstra Stadion.