Ten Hag maakt zich geen zorgen om woede na United-wissel: 'Hij is emotioneel'

Ten Hag maakt zich geen zorgen om woede na United-wissel: 'Hij is emotioneel'

10-02-2023 16:20
17

Manchester United-talent Alejandro Garnacho had woensdagavond moeite met zijn wissel, maar Erik ten Hag begrijpt dat wel. De manager denkt dat de uitbarsting van Garnacho niet specifiek door zijn beslissing kwam.

Garnacho kreeg woensdagavond de kans in de basis bij Man United, maar de Argentijn overtuigde niet. Garnacho was echter niet blij met zijn wissel na 59 minuten. Voorafgaand aan het tweede duel met Leeds laat Ten Hag zich uit over de aanvaller. "Hij is behoorlijk emotioneel, dat is zijn kracht. Het voegt iets toe aan zijn spel. Hij wil winnen, voetballen en geen minuut missen. Dat vind ik een goede zaak", zegt de Nederlander op de persconferentie.

Wedden

Meer odds

"Hij is volledig overtuigd van zichzelf, dat is een goede zaak", gaat Ten Hag verder. "Dat heb je nodig in de grote momenten waarin je het moet laten zien. Garnacho doet dat en wil zijn steentje bijdragen tot het einde. Maar hij accepteert de beslissingen en het team staat altijd boven alles. Ik denk dat hij dat weet. Als hij wordt gewisseld uit hij die emotie en frustratie niet omdat hij de beslissing niet accepteert."