PSV met aanvallende kwaliteitsimpuls tegen Groningen, basisdebuut Hazard lonkt

PSV met aanvallende kwaliteitsimpuls tegen Groningen, basisdebuut Hazard lonkt

11-02-2023 13:00

ADVERTORIAL - PSV staat zaterdagavond tegenover FC Groningen en kan met een overwinning de druk weer vol op Feyenoord en Ajax leggen. De ploeg van Ruud van Nistelrooij heeft in de winterperiode een flinke kwaliteitsimpuls ontvangen met de komst van Thorgan Hazard, Fabio Silva en Patrick van Aanholt. 

PSV stunt opnieuw op transfermarkt

PSV wist net als in de zomerperiode opnieuw te stunten in de winter en haalde onder meer Hazard op, die na jarenlang schitteren in de Bundesliga uit de gratie was geraakt bij Borussia Dortmund. De aanvaller kwam tegen Feyenoord binnen de lijnen en wist meteen bij zijn debuut te scoren. Van Nistelrooij was zelf te spreken over de efficiëntie van de Belg. De verwachting is dan ook dat Hazard zijn basisdebuut gaat maken tegen FC Groningen.

Bettingpartner Jack's heeft een aantal fraaie odds klaarstaan voor Hazard. Weet de aanvaller in zijn tweede wedstrijd wederom te scoren? Dan pak je 2.75 keer je inleg. Opent Hazard de score? Daar staat een odd van 6.40 op. Lost de aanwinst van PSV twee schoten op doel? Dan verdriedubbel je je inleg met de odd van 3.05.

Van Aanholt valt eveneens in positieve zin op bij de Eindhovenaren. Van Nistelrooij heeft wellicht de sleutel gevonden om het defensieve probleem in Eindhoven op te lossen. Jarrad Branthwaite hielp in het KNVB-Bekerduel met FC Emmen ook een handje in aanvallend opzicht en zorgde voor twee treffers.

Houdt PSV de nul tegen Groningen? Daar staat een odd van 1.68 op. Met een Bet Builder wordt de odd een stuk interessanter. Wint PSV, vallen er minder dan vier treffers en scoort Hazard? Dan pak je maar liefst 7.50 keer je inleg!

Wil je nóg hogere odds pakken? Bij Jack's kun je elke woensdag maar liefst vier Profit Boosts innen die je kan inzetten op Nederlands voetbal! Meer informatie over de wekelijkse actie is te vinden in de Lees Meer-blokken.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.