Sánchez onder indruk bij Ajax: 'Altijd vrolijk, voel heel veel respect voor hem'

Sánchez onder indruk bij Ajax: 'Altijd vrolijk, voel heel veel respect voor hem'

11-02-2023 13:55 Laatste update: 14:00
59

Jorge Sáchez heeft heel veel respect voor Owen Wijndal. De Mexicaan is onder de indruk van de persoonlijkheid van Wijndal. Sánchez vertelt ook over zijn leven in Amsterdam.

"Ik ben nog niet overal aan gewend, maar ik kan wel zeggen dat ik me thuisvoel", vertelt Sánchez bij Inside Ajax. De rechtsback heeft zijn eerste half jaar bij Ajax er inmiddels op zitten. "Vanaf het moment dat ik hier ben, vind ik het geweldig om in het stadion rond te lopen en in Amsterdam te zijn. Voor mij was het een droom waarvoor ik hard geknokt heb om die waar te maken. En dat is gelukt, dankzij veel inspanning en toewijding. Ik geniet ervan, samen met mijn gezin en ik hoop dat het bij Ajax snel beter gaat."

Vervolgens vertelt Sánchez vol bewondering over Wijndal. "Ik denk dat Owen de grootste grappenmaker van het team is. Hij maakt altijd grapjes, hij lacht altijd en is altijd aan het zingen. Het is iemand voor wie ik heel veel respect en sympathie voel. Want hij is altijd heel vrolijk, wat er ook gebeurt. Als je in een vreemd land komt en iemand treft met zo'n menselijke kant, dan is het voor jou als nieuwkomer op momenten dat het niet zo lekker gaat, heel fijn als je iemand tegenkomt die je aan het lachen maakt met een grap."