Update: Willems meldt zich bij Groningen: 'Dan kunnen we gaan praten'

Update: Willems meldt zich bij Groningen: 'Dan kunnen we gaan praten'

11-02-2023 18:14 Laatste update: 20:06
86

De kans is aanwezig dat Jetro Willems zijn loopbaan voort gaat zetten bij FC Groningen. De linksback is in gesprek met De Trots van het Noorden, zo weten Voetbal International en het Eindhovens Dagblad te melden.

Maandag reist Willems al af naar Groningen, om daar verschillende tests af te leggen. De linksback is transfervrij nadat hij zijn contract liet ontbinden bij het Duitse Greuther Fürth. Als de eerste tests en gesprekken positief zijn, is het de bedoeling dat Willems een tijdje mee gaat trainen in Groningen met de blik op een mogelijk contract.

Groningen zou de derde Nederlandse club kunnen worden van Willems. De geboren Rotterdammer komt uit de jeugd van Sparta en later maakte hij furore bij PSV. Vervolgens kwam de 28-jarige linkspoot via Eintracht Frankfurt en Newcastle United bij Greuther Fürth terecht. Na een zware knieblessure was Willems toe aan een periode van rust, waardoor hij zijn contract liet ontbinden. Momenteel zit hij nog altijd zonder club.

Update: Jetro Willems traint vanaf maandag mee met FC Groningen, bevestigt trainer Dennis van der Ree in aanloop naar het Eredivisie-duel met PSV. "Maandag gaan we bekijken in hoeverre hij fit is en klaar is om te spelen. Dat weet ik niet. In het verleden was hij een heel interessante speler. Als hij dat nog steeds is, kunnen we gaan praten en kijken of hij wat voor ons is."