Tannane boos: 'Verschrikkelijk als zo'n persoon begint te huilen, echt bizar'

Tannane boos: 'Verschrikkelijk als zo'n persoon begint te huilen, echt bizar'

11 februari - 23:56
72

Alex Bangura moet het ontgelden bij Oussama Tannane, die de linksback van SC Cambuur verwijt hem een gele kaart te hebben 'aangenaaid'. De NEC-spelmaker haalt hard uit naar zijn directe tegenstander.

Tannane ging kort voor rust op de voet staan van Bangura, die het uitschreeuwde van de pijn. De aanvallende middenvelder kreeg geel en is daardoor geschorst voor het duel met Excelsior. "Ik kom net terug van een schorsing, dus dit is balen", stelt hij voor de camera van ESPN. "Het is geen bewuste gele kaart of wat dan ook. Ik probeer te jagen en raak zijn teen."

Tannane vindt de reactie van Bangura dan ook zwaar overdreven. "Dan vind ik het verschrikkelijk als zo'n persoon op de grond begint te huilen. Dat is echt een kaart aannaaien. Dat vind ik echt bizar. Ik maak het zo vaak mee en dat ben ik wel een beetje zat."

In de ESPN-studio roept Kees Kwakman hem echter tot de orde. "Je kan ook zeggen: dit is eigenlijk een hele domme overtreding van mij daar aan de zijlijn. Maar altijd dat verongelijkte. Hij trapt gewoon vol op de voet van Bangura. Met een ijzeren nop, dan is het logisch dat hij schreeuwt. Het is gewoon een lelijke overtreding."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie