FC Twente ziet beoogde Streuer-opvolger: 'Gesprekken lopen al heel lang'

FC Twente ziet beoogde Streuer-opvolger: 'Gesprekken lopen al heel lang'

12 februari - 19:22
53

Arnold Bruggink is in beeld om Jan Streuer bij FC Twente op te volgen als technisch directeur. De voormalig speler van de club is naar eigen zeggen al anderhalf jaar in gesprek met de Tukkers.

Twente maakte zondagavond bekend dat trainer Ron Jans en Streuer na dit seizoen vertrekken. Bij Dit was het Weekend op ESPN wordt Bruggink gelinkt aan de rol van td. "De gesprekken lopen al heel lang", onthult hij. "Maar het is niet gezegd dat ik het zomaar ga doen. Ik vind het heel belangrijk wat Jan gaat doen." Streuer heeft aangegeven zijn opvolger graag te begeleiden. Bruggink maakt daar graag gebruik van, als hij de vacature opvult.

"Het zou een van mijn belangrijke punten zijn, dat hij aanblijft", aldus Bruggink, die benadrukt dat hij al een tijd met Twente in gesprek is over een rol binnen de club. "Dit speelt al anderhalf jaar. Ik loop ook al een tijd mee binnen de club. Het gaat erom dat je een beeld krijgt. De RvC heeft gevraagd of ik kon aangeven wat ik wil. Ik heb het ideale plaatje geschetst, maar ik weet ook: die bestaat niet."

Voor Bruggink is het een must om het technisch beleid met een team uit te zetten. "Ik heb echt niet de wijsheid in pacht om zomaar te denken dat ik td kan spelen. Verre van dat", zegt hij. "Ik geloof erin dat je een team van mensen moet hebben waarmee je dat kan aanvliegen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie