Meijer rekent in 2024 op Cillessen: Hij heeft een meerjarig contract

Meijer rekent in 2024 op Cillessen: "Hij heeft een meerjarig contract"

12 februari - 23:15
13

NEC-trainer Rogier Meijer rekent erop dat Jasper Cillessen ook volgend seizoen onder de lat staat in Nijmegen. Tenzij er interesse ontstaat voor de doelman en Cillessen dat zelf ook ziet zitten.

Tegen Feyenoord liet stand-in Mattijs Branderhorst zich ijzersterk zien, waardoor de vraag rijst wat er met hem gaat gebeuren. Branderhorst is na de komst van Cillessen zijn basisplaats kwijtgeraakt en heeft een aflopend contract.

"Dat is nog niet duidelijk, maar op dit moment is Cillessen eerste keeper. Matthijs heeft een aflopend contract en Jasper een doorlopend. Aan het einde van het seizoen kijken we hoe de situatie zich ontwikkelt, op dit moment is alles duidelijk. Jasper heeft het voor ons fantastisch gedaan", vertelt Meijer bij Studio Voetbal.

"Hij heeft een meerjarig contract. Misschien speelt het als er andere clubs komen, maar Jasper heeft het goed naar zijn zin. Ik verwacht geen verandering. Je weet hoe het werkt in het voetballerij, maar Jasper heeft er zelf ook een stem in", vervolgt Meijer.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie