Aanstelling Van der Zee bij Twente op losse schroeven: 'Intern weerstand ontstaan'

Aanstelling Van der Zee bij Twente op losse schroeven: 'Intern weerstand ontstaan'

13 februari - 08:54
62

Het leek een kwestie van tijd, maar inmiddels lijkt de komst van Jan Dirk van der Zee naar FC Twente juist weer erg onzeker. De huidige directeur amateurvoetbal van de KNVB is al lange tijd in beeld om de nieuwe algemeen directeur in Enschede te worden, maar daar zou nu intern weerstand tegen zijn ontstaan.

"Zijn aanstelling leek een kwestie van tijd", laat de krant Tubantia weten. "Maar dat nieuws leidde in het weekend tot zoveel commotie op de werkvloer en bij de achterban, dat het nog maar de vraag is of Van der Zee daadwerkelijk naar De Grolsch Veste komt." Sinds dit weekend moeten ook de trainer en technisch directeur voor volgend seizoen vervangen worden. Voor die laatste functie zou Arnold Bruggink de grootste gegadigde zijn.

Voor FC Twente zou het in ieder geval tijd zijn dat er weer een algemeen directeur komt, aangezien die er sinds het vertrek van Paul van der Kraan in 2020 niet meer is. Waarom er intern met argusogen wordt gekeken naar de komst van Van der Zee is nog onbekend. Hij is sinds 2015 actief als bewindsman bij de KNVB. Eind 2022 besloot ook financieel directeur Martijn Hoogstoevenbeld de club uit Enschede te verlaten.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie