BBC en Sky Sports: deal nadert, Schreuder hard op weg naar Leeds United

BBC en Sky Sports: deal nadert, Schreuder hard op weg naar Leeds United

13 februari - 09:35 Laatste update: 09:46
110

Alfred Schreuder lijkt daadwerkelijk de nieuwe manager van Leeds United te worden. Ook Sky Sports en de BBC melden dat de 45-jarige Barnevelder hard op weg is naar een dienstverband bij de Premier League-laagvlieger.

Leeds zette een week geleden Jesse Marsch op straat, maar de zoektocht naar een opvolger verloopt moeizaam. Onder meer Feyenoord-trainer Arne Slot bedankte voor de eer. Daarop schakelden The Whites door naar Schreuder, die eind januari zijn congé kreeg bij Ajax.

Volgens Sky Sports is Schreuder in de race om aan de slag te gaan op Elland Road, waar hij zondag al toeschouwer was tijdens het Premier League-duel met Manchester United (0-2). De Britse omroep stelt dat Leeds 'een deal nadert' met een nieuwe manager, en alles wijst erop dat het om de Nederlander gaat.

Ook de BBC weet dat de gesprekken met Schreuder zijn opgestart. Wel is het nog onduidelijk of het om een permanente of tijdelijke aanstelling gaat. Naast Slot greep Leeds deze winter al mis bij voormalig River Plate-coach Marcelo Gallardo, Athletic Bilbao-trainer Andoni Iraola en West Bromwich Albion-manager Carlos Corberan. Mogelijk zijn zij in de zomer wel beschikbaar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie