'Neymar clasht met directeur, Ramos grijpt in, PSG-exit is niet uitgesloten'

'Neymar clasht met directeur, Ramos grijpt in, PSG-exit is niet uitgesloten'

13 februari - 10:39
52

Neymar heeft intern voor onrust gezorgd bij Paris Saint-Germain. Na het verloren duel bij AS Monaco clashte de Braziliaan met verschillende ploeggenoten en technisch directeur Luis Campos, weten L'Équipe en Le Parisien. Laatstgenoemde krant sluit een zomerse transfer van Neymar zelfs niet uit.

Zonder Lionel Messi en Kylian Mbappé verloor PSG met 3-1 bij Monaco. De Parijzenaren laten de laatste weken vaker punten liggen en staan nu nog vijf punten los in de Ligue 1. Tijdens het duel met Monaco was al te zien dat Neymar fel was tegen ploeggenoot Vitinha. Daarnaast moest aanvaller Hugo Ekitike het ook ontgelden.

Toen Neymar aan de praat raakte met directeur Campos, kende zijn uitbarsting een vervolg. Campos vertelde dat hij niet blij was met de houding van de spelers, waarna Neymar zichzelf verdedigde. De discussie werd steeds verhitter, terwijl aanvoerder Marquinhos zijn teamgenoot verdedigde. Sergio Ramos maande iedereen uiteindelijk tot rust bij PSG.

Bij de Franse landskampioen maakt men zich inmiddels zorgen om Neymar. Op het veld levert de aanvaller niet meer sinds het WK, terwijl hij dus wel voor onrust zorgt. Volgens Le Parisien loopt Campos 'het risico' om op hetzelfde punt te belanden als zijn voorganger Leonardo, die Neymar afgelopen zomer van de hand probeerde te doen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s