PSV hoopt op minder lege plekken in het Philips Stadion: 'Er zijn er nu te veel'

PSV hoopt op minder lege plekken in het Philips Stadion: 'Er zijn er nu te veel'

13 februari - 12:12 Laatste update: 12:52
166

PSV gaat de faciliteiten in het Philips Stadion ook onder handen nemen. De Eindhovenaren hebben daar een geldbedrag voor gereserveerd. PSV hoopt daarnaast wat te doen aan de lege plekken die nu soms zichtbaar zijn.

De faciliteiten in het Philips Stadion zijn verouderd. Sommige fans van PSV klagen daar ook over. Het Eindhovens Dagblad weet echter dat de nummer vier van de Eredivisie werkzaamheden gaat verrichten in zijn eigen stadion.

'Verbeteren van de stadionhoreca, toiletten en toegang staan steevast op de agenda van overleggen tussen supporters en de clubleiding van PSV. Daarvoor zijn financiële middelen beschikbaar, afkomstig uit een van de partnerfondsen waarmee PSV dertig miljoen euro ter beschikking kreeg', schrijft het ED. De ingangspoorten aan de noordzijde van het stadion zijn inmiddels vervangen. De andere werkzaamheden gaat PSV op een later moment uitvoeren. Deze staan al gepland.

PSV wil ook wat doen aan de lege stoelen die nu soms te zien zijn tijdens thuisduels. De club werkt met een re-saleplatform, maar sommige fans zijn daar niet van op de hoogte. "Er zijn nog steeds te veel lege stoelen", vindt manager kaartverkoop Coen Schroots van PSV. "We hopen dat nog meer kaarthouders op de hoogte raken van het gegeven dat wij hun stoel eenmalig kunnen verkopen. Minder en bij voorkeur geen lege plekken komt de sfeer in het stadion ten goede."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie