Van Bommel happy met 'irritante' Janssen: 'Hij is een onnatuurlijke spits'

Van Bommel happy met 'irritante' Janssen: 'Hij is een onnatuurlijke spits'

13 februari - 12:51
12

Mark van Bommel is blij met Vincent Janssen. De trainer van Royal Antwerp dankt zijn 'irritante' landgenoot na een overwinning bij KRC Genk. Het werd 0-1 in de Cegeka Arena.

Gyrano Kerk maakte de enige goal van de wedstrijd, maar Van Bommel deelt na afloop complimenten uit aan Janssen. De Oranje-international onderscheidde zich met zijn loopwerk. "Vincent is een onnatuurlijke spits', vertelt de coach in gesprek met Het Nieuwsblad. "Hij kan een bal vasthouden, met links en rechts passen en schieten, redelijk goed koppen, is sterk in de duels... Ik ben blij dat Vincent bij ons speelt. Hij is... irritant."

Janssen is zelf nuchter na het duel bij concurrent Genk. "Ik werk hard voor het team, maar dat moet ook wanneer je kort voor tijd 1-0 voor staat. We werken hard voor elkaar en we geven heel weinig weg. Dat komt door de kwaliteit achterin, maar dat heeft met het hele team te maken. Ik vind het niet vervelend om in sommige wedstrijden wat meer uit de spits te komen. Als ik zo mijn steentje kan bijdragen... Iedereen rent voor elkaar bij ons elftal. Daar ligt zeker onze kracht. Als we deze werklust blijven tonen, kan het nog een mooi seizoen worden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie