'Leeds United wilde Feyenoord drie miljoen euro betalen voor Slot'

'Leeds United wilde Feyenoord drie miljoen euro betalen voor Slot'

13 februari - 17:14
143

Leeds United wilde flink in de buidel tasten om Arne Slot naar Engeland te kunnen halen. Volgens De Telegraaf was de nummer zeventien van de Premier League bereid om een bedrag van drie miljoen euro op tafel te leggen.

Het verhaal rond de interesse in Slot is inmiddels duidelijk voor velen. Leeds United wilde de trainer graag hebben, maar zowel Slot zelf als Feyenoord sloeg de aanbieding uit Engeland af. De Nederlander was wel de voornaamste kandidaat bij de degradatieploeg in de Premier League, waar hij een jaarsalaris van vier miljoen euro kon gaan opstrijken. Feyenoord koos er echter voor om te mikken op het kampioenschap in de Eredivisie, waardoor je de Champions League inkan. Mocht dit lukken dan pakken ze een veel groter bedrag dan die drie miljoen euro.

Na de afzegging van Slot zou Alfred Schreuder langere tijd in beeld zijn geweest bij Leeds. De bij Ajax ontslagen trainer zou gepolst zijn voor een tijdelijke functie en aanwezig zijn geweest bij het duel met Manchester United. Volgens de laatste berichten besloot de clubleiding echter anders en wilden ze Schreuder niet meer als coach. Hij zou inmiddels weer terug naar Nederland zijn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s