Buijs treft oude bekende Slot weer: ex-coach van Groningen duikt op bij Feyenoord

Buijs treft oude bekende Slot weer: ex-coach van Groningen duikt op bij Feyenoord

14-02-2023 12:45
123

Danny Buijs is opgedoken bij Feyenoord. De oud-trainer van FC Groningen loopt deze week mee met de trainersstaf van de Rotterdammers, zo maakt de club bekend via social media.

Buijs is sinds oktober clubloos. Hij werd toen ontslagen bij KV Mechelen na tegenvallende resultaten. Daarvoor stond hij vier jaar lang voor de groep bij Groningen. Buijs gaat nu een week meelopen met de staf van Arne Slot. De twee zijn geen vreemden van elkaar: Slot en Buijs deden samen de trainerscursus van de KNVB. De coaches hebben zich in het verleden meerdere keren lovend over elkaar uitgelaten.

Met welke intenties Buijs een snuffelstage gaat doen bij Feyenoord, maakt de club niet bekend. De coach uit Alblasserdam is in ieder geval weer even terug op het oude nest. De oud-middenvelder is afkomstig uit de jeugdopleiding van Feyenoord, waar hij met een omweg het eerste elftal ook behaalde. Eerder werd al duidelijk dat Ibrahim Afellay en Eljero Elia op stage zijn bij Feyenoord. De twee lopen mee met jeugdtrainers.