Als ik zo blijf spelen, geef ik de trainer ook geen reden me te wisselen

"Als ik zo blijf spelen, geef ik de trainer ook geen reden me te wisselen"

15 februari - 09:44
32

Jarrad Branthwaite verrast dit seizoen iedereen met zijn indrukwekkende prestaties bij PSV. De Engelse verdediger ontwikkelt zich tot een vaste basisklant en is ook nog optimistisch over de titelkansen van zijn club.

De verdediger doet in een interview met Voetbal International een boekje open over zijn periode bij PSV. "Ik ben inmiddels wél goed gewend aan mijn nieuwe omgeving, aan de club en aan de speelwijze. Dat zie je terug in mijn spel. Als ik zo blijf spelen, geef ik de trainer denk ik ook geen reden me te wisselen." Als verdediger heeft hij een groot aandeel binnen de ploeg, maar ook aanvallend is Branthwaite van grote waarde voor de Eindhovenaren. Hij was tot dusver goed voor vier doelpunten in het huidige Eredivisie-seizoen en de KNVB beker.

Het team uit Eindhoven lijkt met de vierde plaats op de ranglijst ver af te zitten van het kampioenschap, maar niets is minder waar. Het gat met Feyenoord bedraagt maar vier punten. "Onze concurrenten hebben ook genoeg punten verspeeld, zij zijn ook nog niet stabiel gebleken. We moeten niet te veel naar hen kijken, wij moeten met onszelf bezig zijn", aldus Branthwaite, die ook vindt dat het stabieler moet worden bij PSV. De club heeft naast de beker en de competitie, ook de Europa League om nog voor te vechten. Op donderdagavond treft PSV het Spaanse Sevilla in het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie