'Eerste gesprek is gevoerd: Neymar kan PSG verruilen voor Premier League'

'Eerste gesprek is gevoerd: Neymar kan PSG verruilen voor Premier League'

16-02-2023 07:17
54

Paris Saint-Germain en Chelsea hebben afgelopen dinsdag gesproken over een mogelijke move van Neymar, melden Le Parisien en ESPN. De Parijzenaren staan niet onwelwillend tegenover een vertrek van de 31-jarige Braziliaan en verlangen zestig miljoen euro.

Neymar is nog altijd de duurste voetballer aller tijden. In 2017 betaalde PSG 222 miljoen euro aan FC Barcelona voor de diensten van de aanvaller. Na zes jaar komt er mogelijk een einde aan het tijdperk van Neymar in Parijs. PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaïfi en Chelsea-eigenaar Todd Boehly spraken dinsdag in een luxe hotel nabij de Arc de Triomphe over een overgang van Neymar.

Wedden

Meer odds

Afgelopen zomer kreeg Chelsea al de kans om Neymar, die tot medio 2027 vastligt bij PSG, in te lijven. Hoewel Boehly naar verluidt in de verleiding kwam, sloeg hij niet toe. Bij de koploper van de Ligue 1 strijkt de Braziliaan jaarlijks dertig miljoen euro op. PSG is bereid hem deze zomer voor zestig miljoen euro te laten vertrekken.

Ziyech
Behalve over Neymar, werd er ook over de afgeketste transfer van Hakim Ziyech naar PSG gesproken tussen Al-Khelaïfi en Boehly. Op Deadline Day zag de Marokkaan een transfer naar PSG in rook opgaan. Chelsea zou tot drie keer toe de documenten verkeerd verstuurd hebben. Het is onduidelijk wat er exact over Ziyech besproken is.