'Ik overweeg een langer PSV-verblijf, route van Noni is een voorbeeld voor me'

'Ik overweeg een langer PSV-verblijf, route van Noni is een voorbeeld voor me'

16 februari - 08:00 Laatste update: 12:13
26

Jarrad Branthwaite sluit een langer verblijf bij PSV niet uit. De Eindhovenaren bedingen geen optie tot koop in het huurcontract met Everton, maar hopen de centrumverdediger te behouden.

Branthwaite heeft zich ontpopt toch basisspeler bij PSV en maakt deel uit van de toekomstplannen van Ruud van Nistelrooij. "Het is een mooi compliment dat PSV me langer wil houden. Ik heb het hier heel goed naar mijn zin, dus een langer verblijf bij PSV zou ik zeker overwegen", vertelt hij aan Voetbal International. "We zullen zien of het lukt, mijn contract in Everton loopt nog tot 2025. Dat is nog een lange tijd en ook zij zullen ongetwijfeld een plan met me hebben."

De boomlange verdediger beseft dat hij nog op veel vlakken kan ontwikkelen. "Nog beter de lange ballen verdedigen, alle luchtduels winnen en steeds meer in de aanval betrokken zijn. Daar gaat nu mijn aandacht naartoe, terwijl ik ook wil blijven genieten, want dat is wat ik zeker ook doe bij PSV", zegt Branthwaite, die met Noni Madueke - inmiddels Chelsea-speler - sprak voor hij naar PSV kwam.

"De route die Noni heeft bewandeld zou een voorbeeld voor mij kunnen zijn. Hij heeft na een paar seizoenen bij PSV een mooie stap gezet. We zullen zien wat er gebeurt, het is iets voor later dit seizoen en niet voor nu."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie