'Man van de wedstrijd bij Benfica kan Feyenoord miljoenen opleveren bij transfer'

'Man van de wedstrijd bij Benfica kan Feyenoord miljoenen opleveren bij transfer'

16 februari - 11:15 Laatste update: 13:04
138

Fredrik Aursnes kan Feyenoord nog een mooie som geld opleveren als hij een transfer maakt. De Rotterdammers hebben een doorverkooppercentage op laten nemen in het contract van de middenvelder die zoveel indruk maakt bij Benfica.

Het bedrag dat de Portugezen aan het einde van vorig seizoen betaalden voor Aursnes, lag rond de dertien miljoen euro plus twee miljoen euro aan bonussen. In dat contract wist Feyenoord volgens 1908.nl een doorverkooppercentage op te nemen. Hierdoor krijgen de Rotterdammers tien procent van de transfersom als Aursnes een overstap maakt naar een andere club.

Aursnes heeft ook een gelimiteerde transfersom in zijn contract bij de Portugese koploper. De Deense middenvelder mag Lissabon voor vijftig miljoen euro verlaten voor een geïnteresseerde club. Feyenoord zou bij dat bedrag alsnog 3,7 miljoen euro opstrijken. De kans dat Aursnes een dezer seizoenen gaat vertrekken is ook aanwezig. Hij maakt indruk in zijn nieuwe rol onder Roger Schmidt en werd woensdagavond uitgeroepen tot man van de wedstrijd bij de 0-2 overwinning tegen Club Brugge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie