'Chelsea wil goedkoop zakendoen met Atlético: ruildeal voor Félix geopperd'

'Chelsea wil goedkoop zakendoen met Atlético: ruildeal voor Félix geopperd'

16-02-2023 13:30
22

Chelsea bereidt een bod voor op João Félix, meldt Marca. De 23-jarige spelmaker speelt op huurbasis op Stamford Bridge, maar is nog eigendom van Atlético Madrid

Atlético ontvangt in ieder geval een huursom van elf miljoen euro van Chelsea voor Félix. In korte tijd zijn The Blues overtuigd geraakt van de Portugees, waardoor ze in Madrid willen aankloppen om te praten over een definitieve transfer. Volgens Marca moet een persoonlijk akkoord niet voor problemen zorgen: Félix ziet geen toekomst meer bij Atlético en wil bij een club spelen die hem waardeert.

Wedden

Meer odds

Chelsea beraadt zich op de constructie van het aanbod en wil zo min mogelijk geld uitgeven. Naar verluidt is de nummer tien van de Premier League bereid Mason Mount te betrekken in een ruildeal, om de transfersom te verkleinen. Miguel Ángel Gil Marín, CEO bij Atlético, is al op de hoogte van het plan, maar zou er niets in zien. Atlético betaalde in 2019 bijna 130 miljoen euro voor Félix en wil om die reden een zo groot mogelijk geldbedrag ontvangen bij een permanente exit.

Félix speelde tot dusver drie wedstrijden voor Chelsea. Daarin scoorde hij eenmaal.