'Mogelijk slecht nieuws voor Gravenberch: Bayern wil transfervrije Real-spelmaker'

'Mogelijk slecht nieuws voor Gravenberch: Bayern wil transfervrije Real-spelmaker'

20 februari - 14:11
36

Bayern München heeft zijn oog laten vallen op Dani Ceballos, die een aflopend contract heeft bij Real Madrid. Trainer Julian Nagelsmann van Der Rekordmeister ziet de 26-jarige middenvelder als een potentiële 'luxeversterking', meldt Relevo.

Nagelsmann denkt dat Ceballos prima zou passen op een middenveld met Joshua Kimmich en Jamal Musiala. De Duitse oefenmeester is al langer gecharmeerd van de Spaanse voetbalschool en werkte in het verleden onder meer met veel plezier samen met Dani Olmo bij RB Leipzig. De laatste weken heeft Ceballos hem ook overtuigd, nu de elfvoudig Spaans international regelmatig speeltijd krijgt bij Real Madrid.

Desondanks verlengde Ceballos nog altijd niet zijn aflopende contract bij de Koninklijke, dat hem wel spoedig een verbeterde aanbieding wil doen. De middenvelder ziet zichzelf het liefst slagen in het Estadio Santiago Bernabéu, maar mogelijk lonkt bij Bayern meer speeltijd. Bij de Duitse kampioen zou hij een belangrijke concurrent worden van Ryan Gravenberch, die momenteel overigens niet veel aan spelen toekomt.

Ceballos ontving nog geen aanbieding van Bayern, maar staat wel hoog op het verlanglijstje. De focus van Der Rekordmeister ligt nu echter eerst op de titelstrijd in de Bundesliga en de Champions League-return tegen Paris Saint-Germain. Real staat op zijn beurt ook voor een belangrijk tweeluik met Liverpool in het miljardenbal. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie