Blessurezorgen bij PSG: Neymar onzeker voor Champions League-return tegen Bayern

Blessurezorgen bij PSG: Neymar onzeker voor Champions League-return tegen Bayern

22-02-2023 08:46
9

Neymar heeft afgelopen zondag een verstuikte enkel en schade aan zijn enkelbanden overgehouden aan het duel met Lille OSC. Het is vooralsnog onzeker of de aanvaller van Paris Saint-Germain op tijd fit is voor de return in de Champions League tegen Bayern München

Neymar kwam zondag tijdens het spektakelstuk tegen Lille (4-3 winst PSG) ongelukkig terecht, waarna de Braziliaanse vleugelaanvaller per brancard van het veld werd gedragen. Door zijn enkelblessure mist hij sowieso het eerstvolgende competitieduel van PSG, komend weekend tegen naaste achtervolger Olympique Marseille.

Wedden

Meer odds

Begin volgende week wordt de ernst van de kwetsuur opnieuw beoordeeld, zo maakt de club bekend via de officiële kanalen. Dan zal PSG ook duidelijk maken of Neymar over ruim twee weken van de partij is in Zuid-Duitsland, als PSG tegen Bayern speelt in de achtste finales van het miljardenbal. De heenwedstrijd in Parijs werd met 0-1 gewonnen door de Duitsers. 

Voor dat dat duel op het programma staat, spelen de Parijzenaren dus eerst tegen nummer twee Marseille. De aftrap van dat duel is komende zondag om 20.45 uur. Zes dagen later is Nantes de tegenstander, alvorens de kraker tegen Bayern op 8 maart wordt afgewerkt.